Графичен дизайн

 

Графичен дизайн е удобен и естетичен начин за предаване на информация. Ние  изграждаме съвременния графичен облик на Вашата фирма.

Дизайн на печатни материали

Ние предлагаме качествена изработка на брошури и листовки, както и на плакати и дипляни. Можем да създадем дизайн на Вашите каталози или списания, а за заведение ще изготвим атрактивни менюта.
Тези печатни материали имат за цел да продадат своя продукт или услуга. Това зависи от техния дизайн, от уникалния начин да се представи продукта. Ние използваме различни дизайнерски похвати, с които да задоволим изискванията и на най-претенциозните си клиенти. Изработката на флаерите, плакатите и т.н. изглеждат лесна работа, но тя трябва да е добре обмислена, за да се постигне желания ефект. Ние можем да помогнем Вашите послания да стигат до потребителите чрез думи и изкуство.

Дизайн на рекламни материали

Календари
Стенни, настолни или джобни календарите са неделима част от всеки дом и офис. Често се използват за подаръци или с рекламна цел. Календара е много подходящ рекламен материал поради „дългия си живот“ (използва се цяла година) и е евтин. Ние можем да изработим календари с Ваш индивидуален дизайн, който да бъде предпочетен пред многобройното разнообразие. Даваме 12 месеца гаранция и неповторим дизайн.
Сувенири
Рекламни бележници, рекламни USB-флаш памети, рекламни ключодържатели, рекламни химикалки, рекламни чаши, както и още много рекламни сувенири
Рекламния сувенир е комплимент за всеки клиент. Изберете рекламен материал и ние ще го изпълним. Направете уникален подарък на клиентите си и ги спечелете.

Дизайн на фирмени материали

Фирмените материали обхващат: фирмена бланки за писма, пликове, визитни картички.
Предайте по най-интелигентния начин посланието си.
Нека Вашите фирмени материали имат собствена идентична нотка. Обликът на всеки един от тях трябва да казва „Това сме ние“.
Портфолио
За да впечатлите клиентите си Ви трябва и добро портфолио. Портфолиото е начина да им покажете с какво се занимавате. То може да съдържа система от елементи като: визитна картичка, брошура представяща продуктите или услугите, които предлагате, пощенска картичка за директен маркетинг, професионална характеристика и всичко това облечено в папка. Създайте при нас портфолио за бизнес материали и бъдете представителни уникални във всяка ситуация.