Лого Дизайн

Изработка на лого, с което да се гордеете, а конкурентите да завиждат!
В цената за изработка на лого се включва:
– 3 концепции за лого;
– 3 промени по избраната от вас концепция;
– 5 дни за изработка на първите варианти;
– 100% удовлетвореност от крайният резултат;
– 10% отстъпка за изработка на фирмен уеб сайт.

Какво прави едно Фирмено Лого добро?

Ефективното фирмено лого не може да е само умно или творчески замислено. Така като логото е от голяма значение, то трябва да бъде представено винаги добре, без значение какви са обстоятелствата на графичният  дизайн. Това е въпрос на балансиране на много неща и ние можем да се справим. За да направим едно лого ефективно ние се придържаме към следните неща:

  • Да не бъде фирменото лого прекалено претрупано, защото е пречка за комуникацията (предаване на чувства и представи);
  • Да изглежда добре при всякакви размери. Лого, което е впечатляващо на билборд, трябва да изглежда добре и на визитна картичка;
  •  Фирменият знак трябва да е съответстващ на вашият бизнес;
  • Да не се придържаме към визуално познати графики (нека другите компании да са банални). Вашата компания е уникална, тоест тя има различна, отличаваща я култура и присъствие на пазара.

Лого Дизайн и Корпоративна Идентичност

След като сме анализирали спецификата на Вашият бизнес и целевата аудитория, ще Ви предложим три различни варианта на дизайн на лого. Това ни помага за да намерим вярната посока и ще направим всички необходими промени до пълното Ви одобрение.

Можем да ви предложим и изработка на дизайн – корпоративна идентичност, която включва визитни картички, пощенски плик и бланка за писма, бележници, папки, оформление на фактури и др.