Интернет маркетинг

Показването на нов онлайн магазин в резултатите на Google отнема около един месец. За да бъдат задоволителни резултатите от безплатните (organic) резултати в Google е необходимо да се състави Интернет Маркетинг стратегия, която може да продължи до 3-4 месеца. Прекомерната работа по оптимизиране за по-кратък период е опасна и може да завърши с премахване на сайта от индекса на Google.

OnPage SEO оптимизация за търсачки – вътре в сайта

OnPage SEO оптимизация е работа по оптимизирането вътре в сайта. Парите, които се влагат за такъв вид интернет маркетинг се възвръщат двойно до 3-4 месеца. Една такава оптимизация включва:

1. Откриване на ключови думи

Oпределяне на основните ключови думи в сферата на бизнеса, видовете услуги и думите, които пишат клиентите в търсачката когато търсят тези услуги. Откриване на long tail думи.

2. Промяна на SEO Title и SEO Description

За Базовата оптимизация на уеб сайт е необходимо да се добавят допълнителни заглавия на сайта с включени конкретни ключови думи. Добавят се и полета Mata Tag описания. Това са тези полета за въвеждане на информация, които са разположени най-отгоре в кода на страницата. Това е информацията, която излиза при резултатите на търсене в Google.

3. Писане и добавяне текст на главната страница.

Писане на уникален текст с подходящи ключови думи и вмъкване на вътрешни линкове към останалите страниците.

4. Оптимизация на вътрешните страниците

Оптимизиране на структурата, писане на уникален текст с ключови думи във всички страници, вътрешни линкове, Url адресите и html кода на Вашият сайт, така че всяка негова страница да се позиционира възможно най-високо в търсачките.

OffPage SEO оптимизация за търсачки – извън сайта

OffPage SEO означава, че се оптимизира извън сайта – работи се по други сайтове. Това са така наречените социални мрежи, форуми, сайтове за добавяне линкове и обяви, блогове, бизнес каталози и др. Тази SEO оптимизация в комплект с правилно OnPage SEO оптимизиране дава още по-висок резултат.

Google Adwords Реклама

За най-добри резултати след завършването на нов сайт препоръчваме използването на Google Adwords. Наш специалист ще създаде и управлява Вашата онлайн рекламна кампания, като използва различни похвати за популяризиране на вашия бранд и компания.