Уеб дизайн

Нашето дизайнерско студио е специализирано в изработката на професионален уеб дизайн и Интернет маркетинг. Ние имаме за цел да създаваме работещ и ефективен уеб сайт, чрез които нашите клиенти да могат да рекламират по най-добрия начин своя бизнес.

Изработка на HTML статичен уеб сайт

Когато нашите клиенти нямат нужда от чести промени по сайта ние разработваме стандартни HTML сайтове със запомнящ се дизайн или от темплейт. Този вид сайтове не се нуждаят от система за промяна на съдържанието. При тях скоростта на зареждане на страниците и оптимизацията на кода са доведени до максимум и вариантът те да биват „хакнати“ е силно ограничен.
Направете вашето запитване за изработка на стандартен HTML сайт като попълните нашата форма за запитване. Ако се нуждаете от компетентно мнение по ваш въпрос може да позвъните на телефон 0878 945 416 – обадете се сега.

Изработка на динамичен WordPress сайт

Когато работим по сайт, на който често му се налага да бъдат направени промени по съдържанието, ние използваме съвременна система за управление на данните (CMS) наречена WordPress (Уърдпрес). Това е от голямо значение за бъдеща оптимизация и добавяне на ново съдържание във вашият Web сайт. Ние ще ви обучим безплатно, как да добавяте съдържание на вашият сайт, само с няколко клика ще имате възможност да променяте текстове и да добавяте снимков материал. Това ще ви спести много време и средства.